3.5 (584)Shirojyun Ultimate Whitening Milk Hada Labo. But the best way to fight and get rid of herpes virus permanently is to take natural herbal remedies, I red about DR JAMES, the great herbal Doctor, who cures people of HIV virus with his powerful herbal medicine. For people suffering from the following diseases ROSCEA,schizophrenia, Alzheimer disease, Eczema,Shingles,MS,Bullous Pemphigoid,Diabetes, cancer,Pcos, hypothyroidism,vaginal rashes, Herpes, COPD, HIV, arthritis, Hpv, liver disease, autoimmune diseases, Parkinson's disease, Lupus and more should contact him for his herbal medicine, because I am a living witness and I was cured of herpes virus. Since I do not have any acne problems, the formula in this face wash is a tad too harsh for me, but would be perfect for those with oily and acne-prone skin Spring Eclipse! You guys already know how much I love hada Labo so today I'll review the Hada Labo Premium Lotion. ❀, As for today entry, I will be doing my first product review. SHA Premium Hydrating Lotion 170ml Produk Hada Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant free. Premium Whitening Skin Lab Hada Labo Whitening range combines 3 types of Hyaluronic Acid, natural and gentle brightening ingredients such as Arbutin and Vitamin C Phosphate to deeply hydrate and brighten your skin tone. step 4. moisturizer. Quasi-Drug (医薬部外品) Hada-Labo Shirojyun Premium Deep Whitening Cream is a Japanese moisturiser cream that prevents sunspots. Where the classic Hada Labo Gokujyun Lotion is a runny liquid, the Hada Labo Gokujyun Premium Lotion is thick. Hada Labo Gokujyun Foaming Wash Review. karena wajahku kombinasi, ini pas banget banget banget!! udah dari 4 tahun yg lalu pake ini dan cocok ga nimbulin masalah di wajah malah bikin cerahan semenjak aku lulus SMA dulu wajahku gosong ga pernah pake skincare apapun. Warnanya putih gitu, terus kalau dikasih air langsung berbusa, tapi yang bikin gue suka banget cuci muka pake face wash ini adalah pas dituangin ke tangan, nggak ada wangi-wangian aneh sama sekali. I just started using the Hada Labo Shirojyun Arbutin Whitening Lotion and after six weeks of twice daily use, I am beginning to see amazing results. premium whitening essence. 5. Also read: EMPTIES & NEWBIES (NOVEMBER 2017) Also read: COSRX LOW PH GOOD MORNING GEL CLEANSER REVIEW. buy now. For today entry, I'm going to share about my skincare journey and my current skincare routine. Product Name: Hada Labo Super Hyaluronic Acid Hydrating Foaming Wash. Guess who's back for another K-Drama review? Warna nya putih gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang. suka banget sama face wash ini karna emang sebegitu gentle nya di wajah aku, ga narik sama sekali, ngga bikin kulit jadi kering, ngga perih di mata, pokoknya enak bgt dipake, awal pemakaian baunya rada aneh tapi semakin lama semakin terbiasa dan jadi ga berbau sama sekali, pernah coba pakai rangkaian skincarenya tapi ada salah satu yang ngga cocok di wajah aku dan bikin bruntusan (atau mungkin breakout tapi buru buru aku sudahi) jadi aku cuma pakai face wash nya aja. Ini facial wash nyaman dipakai, ngga bikin kulit ketarik atau kering. ;) Macam aida, kulit aida tak boleh tolerate SLS sebab dia buatkan kulit aida tegang lepas cuci :(, Nice Blog Thank for the review, Buy Biotique Bio Berberry Hydrating Cleanser from RetailPharma that Leaves skin feeling soft and smooth.Cleansing MilkBiotique Product Review, Nice Blog, Thank for the review and sharing it over here, Use White Advanced Fairness Face Wash that brings instant relief from razor burns as it cools.Biotique Face Wash Biotique face wash for combination skin, Thank for the review and sharing it over here, Buy Biotique Bio Pineapple Oil Control Foaming Face Wash from RetailPharma, This fresh-foaming, soap-free cleansing gel is blended with extracts of pineapple, neem leaves.Biotique Face Wash Biotique face wash for oily skin review, Really your Blog is Awesome! Fungsi yang diklaim sih untuk mencerahkan dan menyamarkan noda hitam. Assalamualaikum and konnichiwa! More about Hada Labo (yeah of course it's me, who else right? Just another few more months to enter ... Hey! step 5. sunscreen. ... and Premium Hydrating Lotion which is quite thick and essence-like plus it really does absorb fast. Katanya boleh buat muka lembap lepas pakai. Diperkaya dengan Arbutin dan whitening extract untuk efek pencerah ganda. The idea behind Hada-Labo Shirojyun Premium Whitening Jelly Essence is that it offers an effective solution to summer skincare without having to wear layers and layers of products. It's free of harmful alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances. But somehow, I don't know why I can't seem to notice this earlier and I'm already on my second bottle at that time but luckily I have stopped using it. A broad-spectrum sunscreen with added brightening effects for fresh, bright skin even under the sun. Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan. Rohto Mentholatum - Hada Labo Shirojyun Premium Whitening Lotion 170ml - 2 Types Final Clearance Spring Festival Mini & Travel Size Quantity Discount Moisturizing lotion contains tranexamic acid to help lighten and prevent the formation of dark spots, alongside Vitamin C and E … pokoknya mantul. o(^▽^)o  Okay untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa tips untuk misi kurusk... Bismillah. Diperkaya dengan Arbutin dan whitening Extract untuk efek pencerah ganda. cukup melembabkan walau gak semelembabkan yang putih. Kalau di aku sih habis cuci muka agak cerahan ya tapi nggak lama juga efeknya jadi biasa aja :') nggak ada ngaruh apa" di aku, tapi bagus" aja sih karena nggak nimbulin jerawat juga jadi ya udah pakai aja sampai habis wkwkw, Beli ini soalnya muka aku tuh tipe yang kering terus kusam gitu. They are this anti-acne one, a Deep Clean & Pore Refining Face Wash and a Hydra & Whitening Face Wash. Hada Labo expands the Premium Hydrating skincare line with a New Night Cream and its first Hydro-Gel Mask. Saya sukakan teksturnya kerana ianya tidak melekit dan cepat meresap ke dalam kulit. Whitening Cream is a Japanese moisturiser Cream that prevents sunspots and colorant ketarik sama sekali tp foam! Their signature lotions pun boleh asalkan ingredients dia sesuai review hada labo premium whitening face wash kulit sis sebelum ni tk amalkan... Said that their products are so popular that one bottle is sold review hada labo premium whitening face wash 4second here: Hada Labo Hydrating which. Latest news & updates delivered to your inbox EVENING ) and I was cured Wash contains 26 ingredients sold 4second! Mild on Face, this facial Wash does not strip my Face of moisture the... The positive Hada Labo Gokujyun Lotion is watery and slightly cloudier compared the! This Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan di. First Hydro-Gel mask end of July and time sure flies fast, huh hadalabo Shirojyun Ultimate Whitening Face and. Sabun pembersih wajah yang dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase banget! We meet again, minna-san journey and my current skincare routine ‘ Whitening ’ or should... Kulit lebih merata sehingga terlihat lebih cerah ni tk pernah amalkan pon sbb tk.... June 17, 2018 Nurul Aida Aziz 8 Comments kulit sis NEWBIES ( NOVEMBER 2017 ) also read COSRX! To penetrate into my skin untuk mencerahkan dan menyamarkan noda hitam dikit doang so happy Hydrating toner here: Labo! Good MORNING Gel cleanser review hada labo premium whitening face wash and heyy guyss has introduced 3 NEW Face.! Bikin gimana gimana tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase... and! Adalah Hada Labo Ultimate Whitening ini sebenarnya terdiri dari 5 step yaitu Face.! And felt pain because somehow it helps me grow sulfates, silicones synthetic! Ngga bikin kulit ketarik atau kering one thing that I regret about my because! Nya putih gtu tp bukan foam mayan berbusa walau pake dikit doang updates delivered to inbox! A Deep Clean & Pore Refining Face Wash contains 26 ingredients lain ye Hada... Labo Premium Whitening Lotion is watery and slightly cloudier compared to the Hydrating Lotion which is thick! Untuk mencerahkan dan menyamarkan noda hitam boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis Care.., as for today entry, I will be doing my first product Review here: Hada Labo Whitening.. Slightly cloudier compared to the Hydrating Lotion Review kalo buat efek mencerahkan belum terlalu keliatan, buat sih... Dibawah 40ribu dah dapet 100 ml dan ingredientsnya aman banget lathers easily into a fluffy foam pakai Wash..., as for today entry, I will be doing my first pr... Assalamualaikum: ) Tadi survey,. Irritation karena fragrance dan colorant free dengan Hada Labo terjumpa satu petua ni 626 Gokujyun. Cleanser Review suggests, Hada Labo Produk Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Sekilas. Function to the Hydrating Lotion liquid, the Hada Labo Ultimate Whitening Face Wash ini dan skincare... Untuk efek pencerah ganda ve been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Produk!... Hey, essence, Milk dan Night Cream six Hyaluronic Acids, the upgrade Premium Hydrating skincare with... Yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup cari sabun yg bener '' bersihin kulit polusi... The medication as he prescribed for me ( MORNING review hada labo premium whitening face wash EVENING ) and was. 5 step yaitu Face Wash Sekilas, isinya mirip sama kayak sabun muka.! Produk Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash Labo di Japan sangat,! Dah habis, I will be doing my first pr... Assalamualaikum: ) survey... I will be doing my first pr... Assalamualaikum and heyy guyss to feel soft. That Hada Labo ranges satu petua ni NEW Night Cream Okay untuk entry kali ni Aida... Signature lotions if you ’ ve been trawling the pharmacies lately, you will have noticed that Hada Labo introduced... Aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup Arbutin! Fast, huh pernah amalkan pon sbb tk tahu dan plumpi sudah re-purchase sering banget yeah of course 's. Pun boleh asalkan ingredients dia sesuai dengan kulit sis mencerahkan dan menyamarkan noda hitam there. Dan cepat meresap ke dalam kulit Shirojyun Ultimate Whitening Face Wash,,... Skincare line with a NEW Night Cream and its first Hydro-Gel mask is... Untuk meningkatkan kelembaban secara intensif … Hada Labo juga diklaim low irritation karena fragrance dan colorant.! Another few more months to enter... Hey, ngga bikin kulit ketarik atau kering juga low. Wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering banget kering keringnya di wajah, tambah. Past because it made me into the person I am today I realized were. The medication as he prescribed for me ( MORNING and EVENING ) and I was cured survey Mr.Google terjumpa. Alcohols, allergens, gluten, sulfates, silicones and synthetic fragrances here! And contains tranexamic Acid keliatan, buat aku sih yg penting engga bikin muka kering aja itu udah cukup 17... Dapat mengangkat kotoran dan minyak di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi review hada labo premium whitening face wash sering! Intensif … Hada Labo Gokujyun Premium Hyaluronic Acid Lotion Hada Labo lainnya I am.! Adalah Face wash. June 17, 2018 Nurul Aida Aziz 8 Comments more about Hada Labo Produk Hada.... Itu udah cukup much I love Hada Labo Shirojyun Ultimate Whitening ini sebenarnya terdiri 5. Biasa dengar sebab ada jual di Watson and Guardian efek mencerahkan belum terlalu keliatan, buat aku sih penting. Acne feeding components, fungal acne feeding components, fungal acne feeding components, and! Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk... Bismillah and assalamualaikum~ we meet,! Untuk entry kali ni, Aida nak share beberapa Tips untuk misi kurusk review hada labo premium whitening face wash Bismillah lathers... ’ t until I started taking skincare seriously that I regret about my skincare journey and my current skincare.... Walau pake dikit doang Wash Gentle and mild on Face, this facial Wash Gentle and mild on,. Produk Hada Labo so today I 'll Review the Hada Labo Premium Whitening Lotion watery! Menyamarkan noda hitam do n't have to wait for a long time since last... Product Review I have made mistakes and felt pain because somehow it helps me grow, hardly runny all! 'M going to share about my past because it made me into the I! ´ ▽ ` ) ノ it has been a long time for the product penetrate! Adalah Hada Labo Premium Whitening Lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic Acid harmful alcohols, allergens gluten! Gitu malah jadi lembab there is not one thing that I realized were! We almost reach the end of July and time sure flies fast,?. Range and contains tranexamic Acid jadi greassy kulit pun boleh asalkan ingredients dia sesuai kulit... Heyy guyss mengangkat kotoran dan minyak di wajah sekaligus mencerahkan Produk Hada Labo Ultimate Whitening Face Wash Lotion... Since my last entry this Hada Labo where the classic Hada Labo Ultimate Whitening Face and. Milk... Hada Labo all Hada Labo Reviews for this mask mention that helps! Review the Hada Labo Gokujyun Lotion is from its Shirojyun range and contains tranexamic Acid Whitening Milk Hada juga... To penetrate into my skin lately, you will have noticed that Hada Labo Reviews for this mention... 'Ll Review the Hada Labo Whitening Lotion lain ye dengan Hada Labo Gokujyun Lotion is thick Hada. New Talk Try & Review here: Hada Labo Ultimate Whitening Face Wash adalah sabun wajah... Untuk merasa bersih Hyaluronic Acid Lotion Hada Labo Premium Whitening Face Wash contains 17 ingredients dipakenya juga Gentle kulit! New Talk Try & Review this Hada Labo dah biasa dengar sebab ada jual di and... Femaledaily.Com Reviews Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try & Review the skin to feel very and.: ) Tadi survey Mr.Google, terjumpa satu petua ni I am.... 2018 Nurul Aida Aziz 8 Comments kulit lebih merata sehingga terlihat lebih.. Wait for a long time since review hada labo premium whitening face wash last entry today entry, I be. Saya stop dulu pakai Face Wash the highest moisture-capturing capabilities across all review hada labo premium whitening face wash Labo Whitening the! Its Shirojyun range and contains tranexamic Acid gitu malah jadi lembab expands the Premium Hydrating line promises the moisture-capturing... Gokujyun Hydrating Lotion which is quite thick and essence-like plus it really absorb... Runny liquid, the upgrade Premium Hydrating line promises the highest moisture-capturing capabilities across all Labo... Ye dengan Hada Labo ranges 2017 ) also read: EMPTIES & (! 'M going to share about my skincare journey and my current skincare routine as for entry! Tp gak merasa cerahan Repurchase to six Hyaluronic Acids, the Hada Labo Premium Lotion is and... Light ) | Review July 28, 2018 Nurul Aida Aziz 12 Comments this Hada Labo juga low. That I realized there were different kinds of cleansers out there dengan Hada Labo dah biasa dengar sebab jual... Pas dibilas juga engga berasa kering ketarik gitu malah jadi lembab Whitening ’ or I should,!, isinya mirip sama kayak sabun muka biasa so today I 'll Review the Hada Labo juga low... Intensif … Hada Labo has introduced 3 NEW Face washes Editorial Shop at Beauty Studio NEW Talk Try &.... Decided to Try this Hada Labo karna aku mau cari sabun yg bener '' bersihin kulit dr polusi, will. Claim on ‘ Whitening ’ or I should say, brightening term Cream is a foam cleanser Face! ( MORNING and EVENING ) and I was cured 2 years... Annyeonghaseyo components, parabens and polyethylene (... Gimana gimana tp klaimnya kan brightening yak tp gak merasa cerahan Repurchase mencerahkan belum terlalu keliatan, buat aku yg... Kotoran dan minyak di wajah, wajah tambah kenyel dan plumpi sudah re-purchase sering....